hits

Startskuddet!Velkommen til min nye blogg!

Endelig har eg startet dette prosjektet som eg har jobbet med på flere plan de siste månedene. Det som ligger i grunn er at eg har virkelig lyst til å motivere andre til å gjøre små endringer i hverdagen som kan ha store positive effekter på helsa, og vise hvor enkelt det faktisk er. Derfor har eg kommet frem til at #ByttUt er det beste konseptet som funker i en travel hverdag. Det å ta smarte valg har alt å si for å leve et sunt liv som gir deg riktig energi og balanse for å være den beste utgaven av deg selv. Ved å enkelt bytte ut noen matvarer til smartere alternativer, oppnår du mange helsegevinster. Det er den enkleste måten å få til et sunnere kosthold, uten at det går på akkord med et sosialt og normalt (familie)liv. Få dietter er mulige å følge over lengre tid, men det å gjøre små endringer i ditt vanlige kosthold klarer du. Dermed skal eg gi deg tips om hva du kan endre og hvorfor du bør endre nettopp det.

Det samme gjelder trening - Å leve under et strengt treningsregime er nødvendigvis ikke det sunneste, men å ta seg tid til effektive treningsøkter har alle godt av. Å bytte ut noen av de treningsøktene du gjennomfører ukentlig kan også ha super effekt. Kroppen har godt av å komme ut av komfortsonen for å utfordres til å bli brukt på en ny måte. Kun da vil du oppnå et løft utover det du tenker er mulig med dagens trening. Effektive økter med en mål og meining er løsningen for å få mest igjen for innsatsen du legger inn. Resultater fører igjen til økt motivasjon for å trene - både hos en toppidrettsutøver og en mosjonist.

Toppidrettshverdagen kan du også få små drypp av her; men kanskje mest gjennom det å motivere deg for å gjøre endringer og for å oppnå dine mål. Men som mamma og kone blir det like mange innlegg om sjonglering av planlegging, handling og oppskrifter som er perfekt for hele familien. Både liten og stor!

Håper du vil titte innom ofte, for no går startskuddet www.Ingvill.blogg.no! 

 

6 kommentarer

Kult og spennende! Hva er det første en travel familiefar må bytte ut??

Onkel: En travel familiefar bør ihvertfall bytte til å handle maks 1-2 ganger i uka. Men kanskje du allerde gjør det? :)

Blir gøy å følge bloggen din! Håper på tips til enkle mellommåltider:-).

Ylva: Tips til enkle mellommåltider er notert :) Kommer på bloggen i nærmeste fremtid!

Er ganske flink til å handle inn stort og prøver å gjøre innkjøp på lørdager for middagsmåltidene i uka som kommer. Kom gjerne med sunne enkle måltider man kan ta med til lunsj på jobben. Der trengs det variasjon...

Onkel: du er flink! Lunsjalternativer er notert! Kommer innlegg på det neste uke????

Skriv en ny kommentar