hits

Bytt til morgentrening

Har du prøvd å trene før jobb?

Sjølv er eg ikkje et typisk A menneske som elsker å stå opp om morgenen, kanskje ikkje du heller? Det finnes vel noen av oss... Men når vi skal ha tid til å trene i en hektisk hverdag er det utrolig hva en blir vant til.

Du må jo trene før eller etter jobb. På morgenkvisten er det godt å sove, og om kvelden når barn er lagt etter ein lang dag er det godt å få slappet av litt. Eg er av ei formeining av at det då faktisk er lettere å gjennomføre ei planlagt økt før hanen galer om morgenen. Stille klokka ein time tidligere enn vanlig og få seg en løpetur ute eller ei styrkeøkt i stua/ute.

Utfordringen ligger i å ikkje slumre alarmen. Det må være nulltoleranse for slumring på morgener med planlagt trening!

Godfølelsen av å gjøre noe så fornuftig for deg sjølv som den treningen faktisk er, overgår det meste. De dagene eg trener tidlig på morgenen er eg et litt bedre menneske (trur eg). På ein måte får eg så mye ut av dagen.

Planlegg derfor å trene tidlig ein morgen ila den neste uka og fortell meg hva som var bra og utfordringer med å gjøre det. Kanskje du allerede er ein av de som trener om morgenen?

Bildene her er fra Spania hvor det var fast trening ved soloppgang klokka 07! Nydelige naturopplevelser og løping får meg til å smile, til og med tidlig ein morgen!

PS! Eg er sponset av Adidas, så alle mine treningsklær og løpesko vil være fra de. Eg har løpt for de siden 2012.

4 kommentarer

Hva med oss som reiser til jobben kl halv7? Hehe. :-)

Astrid: Mannen min reiser til jobben før klokka 7 og trener ofte styrke eller en løpetur før dette. Det blir tidlig å stå opp, og en må passe på å legge seg tidlig nok om kvelden. Men om det er eneste mulighet... Sjølv har eg ikkje måttet trene før kl06 om morgenen, så kan ikkje snakke om egne erfaringer... ??

Helt enig med deg:-) Ville bare høre fordi jeg vurderer sterkt å prøve, men er litt skeptisk på hvordan det blir med søvn, med liten mini og greier.. :-D Liker godt morgentrening, men har selv ikke prøvd sååå tidlig! Er jo bare å teste da:-D Hadde vært digg å vært ferdigtrent før jobben!

Astridd: Prøv en dag til uka! Men alltid lurt å tenke totalbelastning:) Nok søvn må en ha for å fungere på alle plan i hverdagen!

Skriv en ny kommentar