hits

Grillsesongen er i gang!

02.04.2017 - 21:52 6 kommentarer

Eg elsker å spise mat ute, og å lage mat ute. Mange av oss har stått noen timer for mange inne og laga mat når sola skinner og du bare har lyst å komme deg ut og nyte været. Kanskje også å nyte selskapet med de andre?!

Det har eg funnet ein løsning på! Ta med alle ingredienser ut. Finn deg ein arbeidsplass på et bord eller lag til ein liten kjøkkenbenk i nærheten av grillen. Trenger jo ikkje være store plassen. Her er det mye hyggeligere å stå og kutte grønnsaker, lage salater og andre småretter. For meg er dette i hvert fall mye meir stas!

Favoritten min til grillmat er å servere deilige, friske salater som bugner av farge og smak. Ofte griller eg noen av grønnsakene med litt god olivenolje. Resultatet er at grønnsakene smaker heilt annerledes enn når de er rå. Løken smaker himmelsk søtt, paprikaen får en rundere smak og tomatene blir til skikkelige smaks bomber. Ja, det er bare å prøve seg frem. Grillsesongen er jo lang!

I dag serverte eg rett og slett blandet grønn salat med grilla rød paprika og rødløk. Kun 3 ingredienser, men det er virkelig alt du treng! Sammen med ein nydelig honey mustard dressing, kjøpt denne gang, smakte det supert. Veldig fornøyd med dagens innvielse av grillsesongen!

6 kommentarer

Bare Per

03.04.2017 kl.11:31

Flott! Nå er det bare å kjøpe masse Grandiosa og fyre opp grillen på max.

Ingvill Måkestad Bovim

03.04.2017 kl.11:38

Bare Per: Ok? Kanskje ikkje det eg hadde i tankene. Ferdig pizza eller svidd mat er kanskje ikkje det beste for deg, men kanskje du kan få noen tips til annen god mat her :)

Bare Per

03.04.2017 kl.13:40

Å, si ikke det. Det er ingenting som å slenge en Grandiosa på grillen, men det må være vanlig Grandis, ikke noe fancy. Da er det bare å få på seg grilldressen og sette på litt DDE så blir du fort din egen Charter-Svein i eget hjem, eller aller helst bør det være campingplass. Folkeligere kan det nemlig ikke bli:)

Ingvill Måkestad Bovim

03.04.2017 kl.13:46

Bare Per: Viktig å kose seg?? Sleng på noen cherrytomater på grandisen fra meg då! Folkelig med tomater også, eller?!

Bare Per

03.04.2017 kl.14:13

Tomatmengden er godt ivaretatt med ketchup, massevis av det, mye mer folkelig er det også. Slenger vi på noe paprikapulver og kanskje noe potetgull er vi snart oppe i 5 om dagen, spørsmålet er bare om Grandiosaen med så mye ekstra fortsatt vil kvalifisere som "vanlig" og passere på folkelighetsbarometeret. Kanskje det må kompanseres med helsetrøye under grilldressen og Ole Ivars på anlegget for å oppnå nok folkelighet?

Ingvill Måkestad Bovim

03.04.2017 kl.14:26

Bare Per: Du kommer langt med det! ??

Skriv en ny kommentar