hits

Ferdig løpt - Sentrumsløpet

Alle de nydelige bildene fra i dag er tatt av Eirik Førde! Takk!

Har pulsen gått ned etter dagens konkurranse? Gikk det bra? Bedre enn forventa? Gikk det dårlig? Eg er spent på alle løpshistoriene deres!

Å løpe gjennom Oslo's gater gjør meg alltid så stolt! Dette er vår by og vår historie. I dag skinte sola, gradene krøyp oppover og forholdene blei skikkelig bra. Ja, tenk om løpet var i går liksom:/ Tenker også det var noen som kjente at de blei litt varme i topplokket. Etter ein lang vinter er vi ikkje vant med at sola varmer oss opp på ein løpetur.

Ei som imponerte meg i dag er trebarnsmamma (!) Ragnhild Kvarberg som vant kvinneklassen på 34.10. Wow! Vi er like gamle og har i mange år konkurrert med hverandre på friidrettsbanen. EM i Barcelona i 2010 var sist gang vi løp på den internasjonale arena sammen! Det motiverer meg veldig og se mødre som løper fort, sjølv som jobbende 2- og 3-barns mødre.

Go mamas out there!

Fleire av dere som har vært med på mine løpegrupper i vinter var med og løp i dag, eg gleder meg virkelig til å høre deres historier. Det er veldig motiverende å høre om andre sine lykkelige løpshistorier, de tar eg med meg og bruker som god motivasjon. Eller lærdom dersom de er av et meir negativt kaliber. For tenk på alle de som ikkje perset eller opplevde å ha dagen gatelangs i dag. De sitter igjen med den vel kjente tomhetsfølelsen. Fellesnevneren for begge gruppene er likevel at no er der over!

For meg er det alltid et lite tomrom etter et viktig løp. Om det har gått bra eller dårlig, er egentlig det samme... Min oppskrift er då å sette seg et nytt mål, fortere enn fort. Det gir ein ny giv til å løpe ein tur i morgen også, eller i hvert fall å få gått ut litt stølhet av leggene. Noen med stølhet i leggene allerede kanskje?!

Her er Odd-Bjørn Hjelmeseth og Finn Kollstad i fint driv på oppløpet:

Her er resultatlista over topp 10!

2 kommentarer

Hei. Så flotte bilder! Høres ut som det var en fantastisk dag :)

Men et lite spørsmål: Er det ikke litt feil at bloggen fin ligger under "kosthold" her på blogg.no? :) Du skulle vært registrert under trening :-D Ha en flott søndag :)

Elin: den bør nok ligge begge steder! Skal sjekke opp i det:) Bildene er tatt av superfotograf Eirik Førde:)

Skriv en ny kommentar