hits

Holmenkollstafetten: Klar til start!

13.05.2017 - 10:17 Ingen kommentarer


Foto: www.kondis.no

Klar til start.

Snart står du der på startstreken, eller rettere sagt i et litt kaotisk vekslingsfelt. Når du står der kjenner du det. Forventningene, usikkerheten, energien, oppstemtheten, nervøsiteten. Du veit hva du har gjort, men ikkje hvordan det kommer til å gå på dagens løp.

Tenker du kanskje på øktene du ikkje fikk gjennomført? På grunn av ein skade, ein forkjølelse eller bare de daglige 24 timene som ikkje alltid strekker til.

No er tida inne for å legge disse tankene bak seg. Tenk at du faktisk har valgt å løpe her. Tenk på at dette er ein spennende utforTenk på hva du faktisk har fått gjort av økter. De gode øktene. De gangene du virkelig har klart å pushe kroppen din.

Det er her og no som teller. De neste minuttene. Du bestemmer at du vil fokusere på deg sjølv. Ikkje de du løper mot. Slipp alle de negative tankene du har om deg sjølv. Ikkje sammenlign deg med andre løpere. Du er god nok akkurat som du er.

Foran deg har du ein mulighet. Du skal løpe med pinnen i hånda, ta i mot energien fra de som heier. Prøv å se for deg at du løper effektivt og med bestemthet mot målet ditt. Ønsk smerten som kommer med melkesyren velkommen. Smerten er et signal på at du pusher kroppen din fremover. Ein positiv smerte. Pinnen skal frem.

Du er klar! Du er sterk! Du løper!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar