hits

Bislett Games - ein stor fest

Bislett Games er virkelig et fantastisk idrettsarrangement. Med all sin historie og norske utøvere som leverer resultater i verdensklasse var det duket for ein friidrettsfest.

Sjølv om eg som utøver synes det er litt kjedelig å gå glipp av å løpe, er det supert å være tilskuer også. Motivasjonen eg får ved slike anledninger putter eg i ein egen skuff og henter frem ved behov.

Etter ein kveld med mye heiing på Isabelle, Karsten, Fillip, Jakob og Hedda var det litt dårlig med stemme dagen derpå. Kan vel være et resultat av mange gode fester det?! På bilde ser dere Isabelle i fint driv over siste hekken, og det ser ut til at ho skal vinne. Neste gang tenker eg at ho er først over målstreken og løper enda fortere. Det blir spennende å se henne i VM i august. Også for Karsten blir det super spennende. Tenk; to Diamond League seiere, både i Oslo og Stockholm. Wow! Har nok ikkje hatt ein norsk DL seier siden Andreas Thorkildsen kasta lengre enn sine konkurrenter noen år tilbake. Det er også spennende at de jobber sammen. For å bli best må du lære av andre enere! "Learn from the best" er et av mine motto her i livet. Søk kunnskap på alle plan for å virkelig få fremgang og nå målene du setter deg. Dette er de beste idrettsutøverne veldig flinke til!

Ikkje bare er det stas å heie på gode utøvere, men å tilbringe tid sammen med Frode og venner som deler min interesse for idrett er også supert!

Møtte på disse nydelige, spenstige og raske jentene også. Tonje hoppet årsbeste et par dager etterpå og er på god vei inn i sesongen. Det samme er Ezinne. Dere veit at eg heier på dere og gleder meg til sommerens resultater! Og bare så det er sagt; mat må ein ha og eg kan virkelig skryte av det forbedrede tilbudet vi kunne benytte oss av på stevnet. Ikkje bare kokte pølser og vafler i år. Supert!

2 kommentarer

Jada. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaada!!! Kan ikke skjønne hvorfor ikke Bislett har hatt VM enda, det må skyldes en glipp fra det norske forbundet spør du meg. Og det at vi dominerer på banen skulle bare mangle, vi er jo bare best! Det er det samme som kreves for å bli god i løping som for å bli god i langrenn, så norsk dominans er helt naturlig. Kanskje det eneste som mangler for at vi skal håve inn alt som er av medaljer i VM rett og slett er at den norske smøretraileren kan gjøre en jobb med skoene til Ingebrigtsen-gutta og resten av gjengen? Og kanskje fri tilgang til forstøveren mellom løpene også kan hjelpe? Kan vi få til det tror jeg på norsk storeslem, da tar vi sikkert noen verdensrekorder også.

Skriv en ny kommentar